Micuții din spitale nu vor mai fi triști. Teatru de păpuşi pentru copiii internaţi în spitalele bucureştene!

Tristețea copiilor din trei spitale bucureștene va dispărea, de marți, ca prin farmec. Cei mici vor putea asista la mai multe piese de teatru de păpuși, actorii păpușari deplasându-se chiar la unitățile medicale.


Începând din 18 februarie, în trei spitale bucureștene, Teatrul de păpuși „Licurici” al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti și Asociația Taxiul cu Bomboane vor susține reprezentații de teatru și lectură în fața celui mai pretențios și mai sincer public - copiii, totul în cadrul proiectului „Dincolo de ziduri”.

teatru de papusi - info drumul taberei
sursa foto: Facebook/PMB

Astfel, pe parcursul anului, în fiecare zi de marți, teatrul de păpuşi va poposi la Spitalul Clinic de Copii Dr. „Victor Gomoiu”, în fiecare miercuri la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, iar joia la Centrul de Recuperare pentru Copii „Dr. Nicolae Robănescu”.

„Licurici” este singurul teatru de păpuși din cadrul unei biblioteci de interes public, care, de mai bine de 40 de ani, bucură mai multe generații de copii. Aceeași misiune o are și Asociația Taxiul cu Bomboane care din anul 2012 s-a implicat in diverse acțiuni caritabile de notorietate precum: „Seara de Poveste”, „Pui de Pernă pentru Pui de Om”, „Ciorăpelul cu Bomboane”, „De Vorbă cu Delfinii”.

Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci publice, aflată sub patronajul Primăriei Municipiului București, care facilitează accesul la informare și lectură, prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziția publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureștiului, BMB contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității.Trimiteți un comentariu

0 Comentarii