ATENȚIE, PĂRINȚI! Mâine se deschid clasele în care au fost suspendate cursurile din cauza gripei. Cum s-a făcut dezinfecția?

Clasele din școlile în care s-au suspendat, marți, cursurile, pentru 3 zile, din cauza gripei, se redeschid mâine, după ce au fost dezinfectate. 

gripa face ravagii - info drumul taberei
Școala nr. 59, Drumul Taberei

În Drumul Taberei, clasa IV F, de la Școala Generală nr. 172 "Sfântul Andrei", și clasa I B, de la Şcoala Generală nr. 59, au fost cu probleme. Cursuri suspendate din cauza gripei au fost și la alte 7 școli din București.

Ar fi bine ca părinții să întrebe cum s-a făcut dezinfecția și, în caz că se poate, chiar să verifice dacă pe holuri și în clase există mirosuri suspecte, înainte de a lăsa copiii să intre în școli. Asta, pentru a nu exista cazuri ca cel de la Școala Gimnazială nr. 133, din sectorul 4 al Capitalei, unde, tot marți și tot din cauza unei dezinfecții, 18 copii au ajuns de urgență la spital.

Și, nu uitați! Răceala și gripa au de multe ori simptome asemănătoare. Un control amănunțit și GRATUIT vă poate spune de ce suferă prichindelul vostru și, mai ales, ce tratament trebuie să urmeze pentru a se face bine.













Trimiteți un comentariu

0 Comentarii