Atenție! Se vând bilete false la Untold 2020 și Neversea 2020

Ingeniozitatea infractorilor nu cunoaște margini. Fac orice pentru a înșela oamenii și a scoate profituri pe seama naivității unora. Ultima găselniță:  bilete false la Untold 2020 și Neversea 2020.

Deși mai e mult până la cele două festivaluri de succes din Cluj și Constanța, organizatorii au scos deja pe piață bilete și acestea pot fi cumpărate de pe site-uri specializate.


Profitând de dorința fanilor de a achiziționa tichete ieftine, un tânăr de 32 de ani din Prahova s-a gândit să facă o afacere din asta. Așa că, a postat pe diverse site-uri că oferă atât bilete la Untold și Neversea, cât și cazare în Cluj și Constanța pe perioadele celor două festivaluri.

Dorința de îmbogățire rapidă i-a fost, însă, fatală. Prahoveanul cerea banii în avans atât pe bilete, cât și pe cazare, iar unii dintre cei păcăliți au încercat să verifice achizițiile făcute (bilete sau cazare) și au aflat, astfel, că au aruncat banii pe fereastră. 

Nu mai puțin de 70 de persoane au făcut plângeri la Poliție și, după ce oamenii legii au făcut cercetările de rigoare l-au identificat și reținut pe infractor.

Prejudiciul creat de prahoveanul de 32 de ani se ridică la peste 60,000 de lei.

Așadar, atenție mare la ce cumpărați, fani ai festivalurilor!

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii