FOTO/ Panică la Mall! Sun Plaza Mall

A fost panică mare, astăzi, la Sun Plaza Mall. Un autoturism parcat la nivelul -2 a luat foc și un fum gros a ajuns până la nivelul unde se află magazinele. Speriați, oamenii s-au autoevacuat pe toate ieșirile pe care le-au avut la dispoziție.





Sursa foto: ISUBIF

În total, 6 persoane au fost afectate de incidentul care a avut loc la Sun Plaza. 4 dintre acestea au fost transportate la spitalul Bagdasar Arseni, din cauza fumului inhalat, una a primit asistență medicală la fața locului, deoarece a avut un atac de panică, iar alta prezenta dureri toracice.

La scoaterea clienților din Mall a ajutat și Detașamentul Special de Salvatori, care a intervenit la fața locului după ce s-a primit apelul la 112. Evacuarea s-a realizat în mod coordonat, cu forțele ISU, poliție, jandarmerie, dar și ale obiectivului. Totodată s-au transmis mesaje vocale de evacuare prin intermediul difuzoarelor.

În timpul scoaterii oamenilor din Sun Plaza Mall, pompierii au început și manevrele de evacuare a fumului din parcare, dar și din restul Mall-ului. Până ce acesta nu a fost evacuat în totalitate, oamenii nu au avut acces la parcări pentru a-și recupera automobilele.

Focul de la nivelul -2 a fost stins rapid, dar până la sosirea pompierilor acesta mai cuprinsese două mașini.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii