Drumul Taberei rămâne fără Metrou și în 2019

Anunțată ca sigură, inaugurarea Magistralei M5 a metroului bucureștean nu va avea loc nici în decembrie anul acesta. Tronsonul Eroilor - Drumul Taberei mai are de așteptat până să primească primii călători.

Schimbarea Guvernului nu a adus nicio noutate pentru locuitorii unuia dintre cele mai mari cartiere ale Capitalei. Ba, mai mult, fostul ministru al Transporturilor și cel abia venit în funcție se contrazic în declarații. 

Fostul, Răzvan Cuc, susține cu tărie că metroul poate circula fără probleme în Drumul Taberei.

"Din discuţiile pe care le-am avut cu firma constructoare şi din vizitele pe care le-am făcut pe şantier asta a reieşit: că la sfârşitul lunii decembrie se putea da în trafic metroul din Drumul Taberei. Mie nu mi-a adus nimeni la cunoştinţă că nu o să pot da în trafic metroul la sfârşitul anului. Când am plecat din funcţia de ministru nu mi-a spus nimeni că nu se va da în circulaţie metroul. Din punctul meu de vedere, metroul se putea şi se poate da în circulaţie la sfârşitul anului".
Noul ministru, Lucian Bode, l-a contrazis pe predecesorul său, în momentul în care a fost întrebat dacă locuitorii din Drumul Taberei vor circula cu metroul, până acasă începând, cu luna decembrie.

 "Din păcate nu pe tronsonul Drumul Taberei - Eroilor Magistrala M5. Aşa cum arată datele pe care eu le-am primit până în acest moment nu se poate recepţiona şi nu putem finaliza acest tronson, din păcate".

În timp ce miniștrii se contrazic, oamenii din Drumul Taberei mai trec o iarnă fără metrou, în traficul atât de aglomerat al Capitalei.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii