Când se deschid Creșele de Vară...

Vacanța de vară nu este o perioadă fastă pentru toată lumea. Și asta pentru că nu toți părinții, când pleacă la serviciu, au cu cine-și lăsa copiii mici în zilele toride de vară.

cresa de vara - info drumul taberei
Foto: DGASPC S6


Și, totuși, începând cu data de 22 iunie 2020, se redeschid creșele din sectorul 6, anunță DGASPC sector 6.

Primăria Sectorului 6 și DGASPC sector 6 anunță, de asemenea, că la toate cele 3 creșe din sectorul 6 sunt asigurate toate măsurile de prevenire și combatere a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2. Admiterea copiilor la programul Creșa de vară  se face, în limita locurilor disponibile, pe bază de cerere, respectând criteriile de eligibilitate de mai jos.

Criterii de eligibilitate

Criterii de eligibilitate a copiilor care vor beneficia de servicii la 
reluarea activității la centrele de zi de tip creșă, pe perioada vacanței de vară 2020.

Sunt eligibili copiii, cu domiciliul legal în sectorul 6,  care au fost declarați admiși în anul școlar 2019/2020 și care au frecventat creșele până la suspendarea activității în luna martie 2020.

Au prioritate

 - Copiii proveniți din familii monoparentale, al cărui părinte are loc de muncă stabil și este necesară prezența acestuia zilnică la serviciu;

 - Copiii proveniți din familii ai căror părinți au loc de muncă stabil și este necesară prezența zilnică la serviciu;

 - Cazurile sociale.

 - Copiii gemeni, tripleți, frații, ai căror părinți au loc de muncă stabil și este necesară prezenta zilnică la serviciu;

Sunt admiși, în limita locurilor disponibile,  în ordinea criteriilor de eligibilitate de mai sus, copiii ai căror părinți depun cerere, însoțită de declarația pe propria răspundere, pe timpul vacanței de vară, până la data de 18 iunie 2020, ora 16,00, la adresa cresadevara@dgaspc6.com și transmit acte doveditoare  privind calitatea de salariat și faptul că este necesară prezența zilnică la serviciu.

Părinții copiilor declarați admiși vor fi notificați prin sms/mail, vineri 19 iunie 2020, și vor prezenta aviz epidemiologic la intrarea în colectivitate.

Listele copiilor admiși pentru a frecventa programul de vară vor fi publicate la sediul fiecărei creșe, vineri, 19 iunie 2020, după ora 14,00.

Programul centrelor de zi de tip creșă din sectorul 6 este 06,00 – 18,00. Pe perioada verii nu se orgranizează program scurt.

Important! În situația în care sunt mai mulți copii care îndeplinesc criteriile de eligibilitate, admiterea se va realiza în ordinea depunerii cererilor și a transmiterii actelor doveditoare privind locul de muncă și necesitatea prezentei zilnice la serviciu a părintilor.

Documente utile/formulare:Trimiteți un comentariu

0 Comentarii