Colegiul Cadrelor Didactice: "În acest moment chiar nu mai contează dacă copiii pierd materia sau simulările"

Cadrele didactice din România sunt de acord cu suspendarea cursurilor în perioada 11-22 martie, decizie luată, ieri, de autorități. "Copiii noștri sunt mai presus de orice", spun cadrele didactice, care se tem că "o tragedie se poate întâmpla oricând".


coronavirus in romania - info drumul taberei


Ce se intampla acum in Romania este un semnal de alarma pentru noi toti. Nu suntem mai speciali ca alte tari. Este un moment cand noi ca parinti ar trebui sa ne asiguram ca avem un plan de rezerva pentru copiii nostri. O tragedie se poate întâmpla oricând.

Poate nimeni nu s-a gandit ca asa ceva ar putea sa se intample vreodata. Generatiile noastre nu au trecut printr-o asemenea situatie si unii probabil inca suntem sceptici cu ceea ce se intampla. 

Intotdeauna trebuie sa avem un plan de rezerva, o persoana (vecina, bunica, verisoara, o prietena buna ) la care putem apela sa aiba grija de copiii nostri in caz ca ni se intampla ceva sau ca situatia o impune. Nimeni nu isi doreste sa treaca prin asa ceva. 

Suntem multi care nu avem cu cine sa ne lasam copiii dar cumva trebuie sa gasim o solutie. Incepeti de azi sa cautati variante, sa nu ne lasam pe o ureche crezand ca in 8 zile situatia se va remedia. 

Chiar daca nu ne place sa incercam sa ne imaginam si varianta pesimista. Nu este de dorit dar trebuie sa avem un plan de rezerva. In acest moment chiar nu mai conteaza daca copiii pierd materia sau simularile. 

Sanatatea noastra si a copiilor nostri e pe primul plan. Vom gasi modalitati de recuperare. In acest moment trebuie sa speram ca vom depasi aceasta situatie si ca autoritatile noastre vor gestiona bine tot ceea ce se intampla.

Ce se intampla acum in Romania este un semnal de alarma pentru noi toti. Nu suntem mai speciali ca alte tari. Este un...
Publicată de Colegiul Cadrelor Didactice pe Luni, 9 martie 2020

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii