Trenurile de metrou vor fi dezinfectate suplimentar. Când și despre ce elemente este vorba

Metroul, unul dintre cele mai folosite mijloace de transport în comun din Capitală, va fi dezinfectat suplimentar, anunță conducerea Metrorex. Cele mai "atinse", de către călători,  elemente din trenurile metroului, barele de susținere și butoanele de deschidere sunt în vederea celor care vor face dezinfecția.


interior metrou bucuresti - info drumul taberei


Măsuri de prevenție pentru infecția cu Coronavirus

Informăm că, în contextul actual de gripă sezonieră, precum și pentru prevenirea și diminuarea riscurilor de contaminare cu Coronavirus din aceasta perioadă, Metrorex a dispus următoarele măsuri:

     În trenurile de metrou se va efectua un program suplimentar de dezinfecție a barelor de susținere și a butoanelor de deschidere a ușilor din interiorul acestora cu produse autorizate de Ministerul Sănătății. Acest program este aplicat în cadrul tuturor tipurilor de salubrizare, precum și după executarea reviziilor. Mai mult, pentru informarea corectă a publicului călător, Metrorex va expune atat în stațiile de metrou, cât și în trenuri, afișe educative de prevenție a infecției cu Coronavirus. Din aceste afișe aflăm cum ne putem proteja pe noi înșine, dar și pe cei din jurul nostru de o eventuală îmbolnăvire

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii