De Valentine’s Day şi Dragobete, mergi foarte ieftin cu trenul

CFR mai și dă! La munte, la mare și în orice altă parte unde vrei să-ți duci "jumătatea" o poți face la jumătate de preț.


Drag-Oferta pentru îndrăgostiți “Jumătate voi, jumătate noi!”: 50 % reducere la cumpărarea a 2 bilete de tren
Valentine’s Day - info drumul taberei


În luna iubirii, pentru zilele de 14 şi 24 februarie 2020, CFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preț pentru îndrăgostiți sau parteneri de călătorie cu trenul.

Prin Drag-Oferta pentru îndrăgostiți “Jumătate voi, jumătate noi!”, reducerea este de 50% din tariful biletului întreg și se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren, pe aceeași rută, în aceeași zi.

Drag-Oferta este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile și agențiile CFR Călători, este valabilă la anumite trenuri cu circulație în datele de 14, respectiv 24 februarie 2020 (vezi foto) la clasa I și clasa a II-a și nu se cumulează cu alte reduceri. Tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător.

oferta cfr - info drumul taberei


Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, rugăm călătorii să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

dragobete - info drumul taberei

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii