ATENȚIE! Modificări de trasee STB SA, ca urmare a desfășurării partidei de fotbal FC DINAMO 1948 - FOTBAL CLUB FCSB

Cu ocazia desfășurării partidei de fotbal între echipele FC DINAMO 1948 și FOTBAL CLUB FCSB pe Stadionul „Arena Națională”, în data de 16.02.2019, începând cu ora 18:30, traficul rutier va fi restricționat pe Bd. Pierre de Coubertin, între str. Vatra Luminoasă și intrarea în stadion.

stadion - info drumul taberei


Având în vedere aceste măsuri, sub coordonarea agenților de la Brigada Rutieră, STB SA va modifica circulația mijloacelor de transport public de pe traseele din zonele afectate, astfel:

Troleibuzele liniei 86 vor circula pe traseul de bază între terminalul „Dridu” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/ Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

Troleibuzele liniei 90 vor circula pe traseul de bază între terminalul „Valea Argeșului” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/ Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

Autobuzele liniei 143 vor circula pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” și intersecția Str. Baicului/ Șos. Pantelimon, apoi pe un traseu modificat, prin Șos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Gării Obor, până la terminalul „Baicului” (comun cu cel al liniilor 69, 86 și 682), cu întoarcere prin Str. Baicului, Str. Paharnicul Tuturea, după care vor urma traseul actual.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii