Ai abonament la metrou, ai parcare gratuită. Vezi unde!

Metrorex informeaza că, începând cu data de 01.03.2020, parcarea de tip Park&Ride de la Terminalul Multimodal Străulești devine gratuită, în cadrul unui proiect pilot. 


Acesta constă în acordarea locului de parcare gratuit pentru un interval zilnic de până la 13 ore, între 06:00 și 21:00, călătorilor care dețin un abonament lunar/anual valabil și doresc să-și lase autoturismul pentru a putea calatori în București cu metroul.

straulesti park and ride - info drumul taberei
sursa foto: Facebook/Metrorex

GREȘEȘTI, PLĂTEȘTI... 

Persoanele care beneficiază de gratuitatea parcării, în condițiile mai sus precizate, în cazul în care depășesc intervalul orar 06:00-21:00 sau durata staționării autoturismului depășește cele 13 ore (chiar dacă se încadrează în intervalul orar 06:00-21:00), vor trebui să achite integral prețul de parcare corespunzător staționării.

Menționăm că, pe durata derularii proiectului, tariful parcării va rămâne în continuare la 0,5 lei/ora pentru celelalte categorii de persoane, altele decât cele care au un abonament Metrorex lunar/anual valabil.

Terminalul Multimodal Străulești oferă publicului călător multiple facilități: acces la transportul cu metroul, la transportul local public de suprafață (STB), parcare de tip Park&Ride și săli de așteptare.

Terminalul Multimodal Străulești are acces direct în stația de metrou Străulești și este prevăzut cu scară rulantă, lift și trotuar mobil.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii