VIDEO/ Accident grav. Carambol cu 4 maşini: 21 de victime

Grav accident rutier, în această seară, pe Calea Plevnei. În carambol au fost implicate nu mai puţin de 4 autoturisme, o ambulanţă, care transporta un pacient, şi un microbuz cu pasageri. 

sursa foto: ISUBIF

sursa foto: ISUBIF

În total 21 de persoane se aflau în cele 6 autovehicule implicate în accident. 6 dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului, apoi toate au fost transportate la spitalele Universitar, Floreasca şi Grigore Alexandrescu. La locul accidentului au fost trimise 5 ambulanţe SMURD şi mai multe echipaje de Poliţie, dar şi de la descarcerare. Oamenii legii încearcă, acum, să stabilească cu exactitate care au fost cauzele gravului accident de pe Calea Plevnei.

Se pare că, o ambulanţă care circula pe strada Ştirbei Vodă, cu semnalele optice şi acustice în funcţiune, a intrat în coliziune cu un autovehicul care efectua transport rutier de persoane şi care circula pe Calea Plevnei dinspre Schitul Măgureanu către strada Constantin Noica. Din coliziune autovehiculul a fost proiectat în alte trei autoturisme care erau oprite în intersecţia Calea Plevnei pentru a acorda prioritate de trecere ambulanţei.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii