Se dublează bursele elevilor din Sectorul 6? Parc nou în Prelungirea Ghencea, locuitorii din zonă îl vor mai mare

Ieri, la sediul Primăriei Sectorului 6, a avut loc prima dezbatere publică pe tema proiectului de hotărâre privind aprobarea Bugetului consolidat de venituri şi cheltuieli al Sectorului 6 al Municipiului Bucureşti pe anul 2020.


Cu această ocazie, edilul Gabriel Mutu și-a asumat introducerea a două noi propuneri în planul de investiții:CONSTRUIREA UNUI PARC NOU ÎN PRELUNGIREA GHENCEA, de aproximativ 25.000 mp, în zona fostelor Sere Militari, pentru care am solicitat suplimentarea bugetului de investiții cu 10 milioane de lei
și
DUBLAREA BURSELOR ELEVILOR DIN SECTORUL 6.
Acestea reprezintă două proiecte extrem de utile pentru familiile noastre și le voi susține atât în a doua rundă de dezbateri pe tema bugetului, cât și înaintea votului acordat de consilierii locali.

Imediat după apariția în spațiul public a propunerilor primarului, s-a venit și cu o contra-ofertă, din partea Inițiativei Prelungirea Ghencea

Noi avem nevoie de un parc public de minim 10 hectare, adică de mărimea Parcului Drumul Taberei. Nu de un părculeț de 2 hectare și jumătate, cum ați propus dvs. la dezbaterea publică a bugetului local al sectorului 6 din 23 ian. 2020.
Și mai este ceva: după cum v-am informat deja, terenul fostelor Sere Militari încă aparține statului, fiind în administrarea Agenției Domeniilor Statului o suprafata de 70 – 80 de hectare, după cum puteți vedea în adresa atașată.
Adică, puteți obține terenul necesar parcului gratis, nu e nevoie să plătiți din banii noștri, ai tuturor, 10,000,000 de lei, cum propuneți dvs.

Mai jos, găsiți propunerea celor de la Inițiativa Prelungirea Ghencea pentru primarul Gabriel Mutu.La dezbatere publica de azi pe bugetul local al sectorului 6, primarul Gabriel Mutu a propus alocarea a 10,000,000 de...
Publicată de Initiativa Prelungirea Ghencea pe Joi, 23 ianuarie 2020


Luni, 03.02.2020, începând cu orele 12.00, tot la sediul Primăriei Sectorului 6 (Calea Plevnei nr. 147 – 149), va avea loc cea de-a doua dezbatere publică privind Proiectul de Buget al Sectorului 6 pentru anul 2020. Sunt așteptați toți membrii comunității care doresc să se implice activ și să fie informați corect și complet în legătură cu procesul de dezvoltare a Sectorului 6.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii