Inundație la metrou, în stația Grivița!

Update - Comunicatul Metrorex

Metrorex informeaza ca astazi, 10.01.2020, in jurul orei 07:00, la statia de metrou Grivita s-a semnalat aparitia unor infiltratii puternice de apa cu afectarea unui spatiu administrativ.Metrorex a avizat Termoenergetica si Apa Nova pentru a lua masurile necesare de a stopa si a elimina sursa de apa din zona. De asemenea, echipele Metrorex s-au prezentat la fata locului pentru verificare, monitorizare si interventii specifice in astfel de situatii.In urma verificarilor efectuate de catre cele trei entitati (Apa Nova, Termoenergetica si Metrorex) a fost identificata o conducta de refulare fisurata la nivelul plafonului unui spatiu administrativ. Aceasta deverseaza in canalizarea orasului apele menajere, precum si cele provenite din infiltratii. Conducta defecta a fost izolata de catre echipele Metrorex .Precizam ca nu s-au inregistrat perturbari in traficul de calatori din statia de metrou Grivita, iar circulatia trenurilor s-a desfasurat normal, nefiind afectata siguranta circulatiei.


Știrea inițială

Stația de metrou Grivița a fost inundată, în această dimineață, anunță observator.tv. O țeavă s-a spart chiar în zona birourilor angajaților, iar apa curgea șiroaie.

inundatie metrou - info drumul taberei
sursa foto: screen capture observator.tv
Cei de la Observator spun că traficul metroului a fost foarte aproape de a fi oprit pentru că apa se scurgea către una din liniile de rulare și era pericol de electrocutare. În cele din urmă, angajații au reușit să oprească curgerea apei.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii