Cică nu au românii bani! Vezi cât au dat azi-noapte pe amenzi!

A fost razie, azi-noapte, în București. Polițiștii de la Brigada Rutieră au acționat pe principalele artere ale Capitalei în încercarea de a reduce riscul rutier în rândul tuturor participanților la trafic. S-a urmărit, în principal, depistarea șoferilor care conduc pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.


razie a politiei - info drumul taberei


Și cum nu se putea ca toți șoferii să fie corecți, oamenii legii au aplicat nu mai puțin de 63 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 28.000 lei. Și ne întrebăm de ce nu au românii bani. Se duc pe amenzi, de-aia!

Au fost, de asemenea, reținute 13 permise de conducere, cele mai multe pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și pentru nerespectarea semnificației culorii roșii a semaforului electric.

S-au întocmit și două dosare penale, unul pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice (șoferul avea 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat) și altul pentru conducerea sub influența substanțelor psihoactive.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii