FOTO/ Incendiu violent la un depozit din București. S-a dat mesaj de avertizare prin RoAlert

Incendiu violent, azi-noapte, la un depozit de pe Șoseaua Fundeni, la numărul 120. Din cauza degajărilor mari de fum a fost remis mesaj de avertizare prin RoAlert prin care locuitorii din zonă erau avertizați să ocolească zona și să elibereze căile de comunicații pentru a facilita accesul structurilor de intervenție.



Incendiul s-a manifestat la o hală amenajată ca service auto, compartimentată, pe o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrați, în care se găseau mai multe autoturisme. A fost distrusă în totalitate din cauza arderii generalizate. Totodată, un alt spațiu de depozitare (lipit de hală), în care se găseau materiale pentru construcții, a fost afectat în mare proportie.

La fața locului au fost trimise 12 autospeciale de stingere, cu apă și spumă, un Detașament Special de Salvatori, două ambulanțe SMURD și o autospecială de descarcerare.

Din cauza posibilităților reduse de alimentare cu apă din rețeaua de hidranți, s-au trimis si motopompe, pentru alimentarea din lac.

După câteva ore de intervenție, care au implicat adoptarea de măsuri pentru stingerea incendiului, protejarea vecinătăților și informarea populației, focul a fost stins. La fața locului mai acționează o singură autospecială de stingere, pentru monitorizarea situației. Nu au fost persoane rănite ca urmare a evenimentului.







sursa foto: ISUBIF

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii