De Crăciun aștepți mai mult în stațiile STB. Află de ce!

Având în vedere Sărbătoarea Crăciunului, în zilele de 25 și 26 decembrie, liniile de transport public vor funcționa cu programul adaptat unei zile de duminică, anunță conducerea STB.



În plus, pentru accesul publicului în siguranță la „Târgul de Crăciun București”, vehiculele liniilor care funcționează în zona Piața Constituției și pe arterele adiacente acesteia, vor circula pe trasee modificate între orele 17:00 – 24:00.

Astfel, linia de autobuz 136 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „CET Vest Militari” și intersecția Calea 13 Septembrie/Bd. Libertății, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Bd. Libertății, cu întoarcere în rondul Regina Maria.

Linia de autobuz 361 va funcționa în pe traseul de bază între terminalul „Complex Comercial Băneasa” și intersecția Calea Victoriei/ Str. Națiunile Unite/ Splaiul Independenței, apoi pe un traseu modificat pe Splaiul Independenței, până la Piața Unirii.

Pe sensul spre terminalul „Piața Unirii”, linia expres 784 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Aeroport Henri Coandă” și intersecția Calea 13 Septembrie/ Bd. Libertății, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Libertății, Bd. Regina Maria, Piața Unirii. Pe celălalt sens, traseul nu se modifică.

Linia de noapte N121 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Zețari” și Piața Arsenalului (Calea 13 Septembrie/ Str. Izvor), apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Str. Izvor, Bd. Națiunile Unite, Splaiul Independenței, până la Piața Unirii.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii