Vrei să salvezi vieți?

Vrei să salvezi vieți? Vrei să poți face asta din pasiune? Acum e șansa ta. Fii Salvator din pasiune! Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov (ISUBIF) recrutează, în perioada 13-25.11.2019, persoane care doresc să devină voluntari.

Cei care doresc acest lucru pot depune dosarele de înscriere, de luni până vineri, în intervalul 08:00-16:00, la sediul ISUBIF situat în Calea 13 Septembrie nr. 135.

ISUBIF anunță că, de la debutul programului și până în prezent, peste 300 de voluntari, care au parcurs ședințe de pregătire teoretică și practică, urmate de susținerea unor examene, își desfășoară activitatea alături de pompierii profesioniști.

Aceștia fac parte din echipajul ambulanțelor SMURD și participă, alături de paramedici, la intervenții pentru acordarea primului ajutor calificat.

Detalii privind condițiile de înscriere, dar și cuprinsul dosarului de recrutare, pot fi obținute accesând prima pagina a site-ului www.isubif.ro, secțiunea Vreau sa fiu voluntar (www.isubif.ro/local/voluntariat/)

Solicitările privind înscrierea în programul de voluntariat „Salvator din pasiune”, vor fi transmise pe adresa de e-mail: contact@isubif.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii