VIDEO+FOTO/ Vântul face ravagii. O schelă s-a desprins parțial și a căzut peste două mașini

Vântul puternic a făcut ravagii, astăzi, în București. O schelă amplasată pe fațada unei clădiri P+6 din strada Ion Brezoianu,  s-a desprins parțial la partea superioară.

Bucăți din schela respectivă au căzut de la înălțime, în plină zi și au avariat două autoturisme. Din fericire, în interiorul acestora nu era nimeni așa că nu au existat victime. Doar pagube materiale.

După ajungerea la fața locului s-a hotărât că schela este un real pericol pentru trecători și s-a încercat stabilizarea sau îndepărtarea ei, în funcție de posibilități. În cele din urmă s-a amplasat o autoscară pentru a se îndepărta bucăți din schelă și de pe exteriorul clădirii. 

La caz au acționat Detașamentul Mihai Vodă și  Detașamentul Special de Salvatori. 

Având în vedere că vine iarna, iar viteza vântului se va intensifica,  dar vor apărea și ninsorile, este recomandat să fim atenți pe unde circulăm (în dreptul copacilor sau al clădirilor) pentru a preveni accidentările și rănirile din cauza căderilor de copaci, crăci sau alte obiecte luate de vânt din balcoanele blocurilor sau de la ferestre. Nu uitați să vă instruiți și copiii în acest sens!



Sursa video+foto: ISUBIF

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii