FOTO/ Mașini căzute, una peste alta, într-o groapă, pe Aleea Compozitorilor

Imcident periculos, duminică seara, pe o stradă din Drumul Taberei. Două autoturisme, care circulau pe Aleea Compozitorilor dinspre Bd. 1 Mai, în momentul în care au ajuns în dreptul imobilului cu nr. 13, au căzut unul peste altul într-un şanţ săpat în carosabil, parte a unei lucrări de termoficare Radet.


Incidentul a avut loc în jurul orei 21.30. Primul șofer era deja căzut în groapă, iar cel de-al doilea nu a văzut nimic și a căzut cu mașina peste cel de acolo. Cel care căzuse primul nu ieșise încă din mașină și doar norocul a făcut să nu fie rănit. Groapa a fost săpată de RADET  pentru schimbarea unor țevi și, se pare, nu a fost suficient semnalizată. 

La fața locului s-au deplasat atât reprezentanți ai RADET cât și polițiști. Pentru scoaterea mașinilor din groapă urma să intervină ADP cu o macara, potrivit reprezentanților ISU. Anchetatorii încearcă să afle dacă groapa respectivă a fost semnalizată corespunzător.

Poliţia a amendat RADET cu peste 3.000 de lei pentru că autorizaţia Brigăzii Rutiere dată în cazul şantierului expirase.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii