Cum să faci cumpărături la prețuri mici


Până acum, ca să afli care magazin are prețuri mai mici, la produsele alimentare pe care le cumperi zilnic sau săptămânal, era un chin. Având în vedere că în Drumul Taberei există o mulțime de magazine mari, ale căror oferte le găsim în cutia poștală, trebuia să stai cu toate pliantele în față și să faci comparații, pagină cu pagină.


De acum, cel puțin teoretic, totul va fi mai ușor. Consiliul Concurenței a lansat o aplicație care face totul în locul nostru, Monitorul Prețurilor.

Aici se găsesc informaţii despre 30 de mii de produse vândute în 1700 de magazine din toată ţara, dar pe noi ne interesează doar cele din Drumul Taberei și nu sunt puține. Găsiți aici o listă cu magazinele înscrise în această aplicație.

Aplicaţia este disponibilă, deocamdată, doar pe calculator, accesând monitorulpreturilor.info. Clienţii pot vedea, astfel, de acasă, unde este cea mai bună ofertă.

Pentru a putea compara preţurile, aplicaţia te obligă să introduci în coş cel puţin 5 produse, iar la final, poți vedea preţurile atât pentru coşul întreg, cât şi pentru fiecare produs în parte. Dacă într-un magazin lipseşte un produs, acest lucru este menţionat în răspunsul aplicației.

Din aplicaţie lipsesc produsele vrac, fructele sau legumele, iar acestea pot fi comparate doar prin înlocuire cu un produs existent în baza de date.

Varianta pe telefonul mobil ar urma să fie disponibilă în câteva zile, susțin cei de la Consiliul Concurenței

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii