ATENȚIE! Străzi închise în weekend

Sursa foto: politiaromana.ro

Weekend-ul acesta mai multe străzi din București vor fi închise circulației din cauza unor evenimente care vor avea loc vineri, sâmbătă sau duminică.


Deci, dacă aveți treabă sau mergeți în vizită, cu mașina, în anumite zone ale Capitalei, e bine să știți și să ocoliți anumite străzi.

Astfel, începând de azi și până duminică, strada Mătăsari va fi blocată.

"În perioada 18 – 20 octombrie a.c., se va organiza un eveniment cultural în cadrul implementării Proiectului „Femei pe Mătăsari”, constând în concerte, prezentări de modă și spectacole de teatru, expoziții și ateliere de lucru.
Pentru buna desfășurare a evenimentului, în perioada 18 octombrie a.c., ora 21.00, până în data de 20 octombrie a.c., ora 23.00, se va restricționa traficul rutier pe Str. Mătăsari, perimetrul cuprins între Str. Matei Voievod și Bd. Pache Protopopescu, precum și pe străzile ce acced către Str. Mătăsari, în acest tronson."
De asemenea, sâmbătă, 19 octombrie, Asociația Centrului de Dezvoltare Curriculară și Studii de Gen-Filia va organiza un eveniment de prevenire și combatere a tuturor formelor de violență împotriva femeilor. Vor fi afectate mai multe străzi și bulevarde.

"- între orele 15.00-15.30, adunarea participanților în Parcul Colțea;
- între orele 15.30-16.00, scurte alocuțiuni în Parcul Colțea;
- între orele 16.00-17.00, deplasarea pe următorul traseu: Parcul Colțea - Piața Universității - Bd. Nicolae Bălcescu - Bd. Gheorghe Magheru - Bd. Lascăr Catargiu - punct final pe trotuarul de la intersecția Bd. Lascăr Catargiu cu Bd. Iancu de Hunedoara;
- între orele 17.00-17.30, scurte alocuțiuni pe trotuarul de la intersecția Bd. Lascăr Catargiu cu Bd. Iancu de Hunedoara;
- între orele 17.30-18.00, defluirea individuală a participanților.
Deplasarea se va face pe banda I de circulație, cu respectarea normelor rutiere în vigoare."



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii