Termeni și condiții

Condiții de utilizare


Info Drumul Taberei
Știri din cartierul meu


Utilizarea serviciilor și produselor oferite de InfoDrumulTaberei.ro, denumită în continuare InfoDrumulTaberei.ro, pe site-ul www.InfoDrumulTaberei.ro, se face cu acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos.

1. TERMENI GENERALI

a). Accesarea acestui site ori a oricărei părți din acesta presupune acordul dumneavoastră, în calitate de utilizator, cu privire la termenii și condițiile de mai jos. Prin continuarea utilizării site-ului, dumneavoastră, numit în continuare utilizator, vă dați acordul tacit și achiesați la totalitatea termenilor și condițiilor. 
b). InfoDrumulTaberei.ro poate schimba în orice moment conținutul site-ului, poate aduce modificări de structură, conținut și accesabilitate, poate sista furnizarea informațiilor pe site, fără un acord prealabil și fără vreo notificare către utilizatori ori către terțe persoane.
c). InfoDrumulTaberei.ro poate limita accesul la site ori la anumite părți din acesta.Totodată, InfoDrumulTaberei.ro poate limita accesul anumitor IP-uri fără notificare și angajarea unei răspunderi. 
d). Accesul la conținutul online al site-ului www.InfoDrumulTaberei.ro este liber.

2. DREPTURI DE AUTOR

a). Toate informațiile publicate pe site de către ziarul InfoDrumulTaberei.ro (incluzând, dar fără a se limita la, articole, informații, fotografii, fișiere audio, bannere publicitare) sunt protejate de către dispozițiile legale incidente: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice și Legea nr. 129/1992 privind protecția desenelor și modelelor), titulari ai drepturilor protejate de lege fiind  Info Drumul Taberei sau, după caz, colaboratorii săi.
b). Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afișarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum și orice modalitate de exploatare a conținutului site-ului, cu excepția afișării pe ecranul unui computer personal și imprimarea sau descărcarea, în scop personal și necomercial a anumitor documente sau informații explicit desemnate în acest scop, cu condiția păstrării nemodificate a tututror elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuală, alte drepturi de proprietate și condițiile de utilizare ale documentelor sau informațiilor respective.
c). Preluarea de informații de către publicații sau, după caz, site-uri web poate fi făcută numai în acord cu termenii agreați de către Clubul Român de Presă: „preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăși jumătate din articolul sau știrea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulație a informației, cât și caracterul de „revistă a presei” susținut de paginile de internet în cauză. În mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informației. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condițiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deținătorul drepturilor.”
Site-urile web care preiau informații de pe site-ul www. InfoDrumulTaberei.ro vor cita sursa informației cu link către site, după cum urmează:
- În textul știrii, citarea se va face astfel: în primul paragraf se va menționa expres că sursa informațiilor este InfoDrumulTaberei.ro. Citarea se va face cu link către sursa originală a articolului. (ex: „potrivit InfoDrumulTaberei.ro”, „informează InfoDrumulTaberei.ro” sau orice altă formulă similară) iar în ultimul paragraf al știrii se va preciza „integral pe www.InfoDrumulTaberei.ro” (sau orice altă formulă similară), cu link către www. InfoDrumulTaberei.ro.
- De asemenea, la sfârșitul știrii, după ultimul paragraf și în afara acestuia, (sau la începutul știrii, în funcție de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: „SURSA: InfoDrumulTaberei.ro”, cu link către site-ul www. InfoDrumulTaberei.ro.
În cazul în care materialul este preluat de ziarul Info Drumul Taberei de la furnizorii săi de informații, se va menționa și această sursă.
d). În cazul în care utilizatorul constată că un material publicat pe site-ul www. InfoDrumulTaberei.ro încalcă drepturile de autor sau orice alte drepturi, este rugat să sesizeze acest fapt printr-un mesaj trimis către  InfoDrumulTaberei.ro, la adresa  infodrumultaberei[at]gmail.com.
e) Denumirea, logo-ul Info Drumul Taberei şi InfoDrumulTaberei.ro aparţin proprietarului de drept niciuna dintre ele neputând fi utilizată fără acordul scris al proprietarului.

3. LIMITAREA RĂSPUNDERII
a). Toate informațiile publicate pe site-ul www. InfoDrumulTaberei.ro sunt transmise de către ziarul Info Drumul Taberei și de către furnizorii săi de informații. Acest site furnizează instrumente de informare, dar nu oferă sfaturi și nici nu face recomandări referitoare la anumite instrumente financiare, servicii sau produse.
b). Datorită numărului mare de surse de obținere a informațiilor pot exista întârzieri, omisiuni sau inexactități în informațiile și în serviciile oferite de InfoDrumulTaberei.ro.
c). Ziarul InfoDrumulTaberei.ro și furnizorii săi de informații nu oferă garanții privind acuratețea, succesiunea, integralitatea, integritatea, actualitatea sau potrivirea pentru un anume scop a informațiilor oferite pe site.
d).  Ziarul InfoDrumulTaberei.ro și furnizorii săi de informații nu răspund pentru erorile, inexactitățile sau întârzierile în furnizarea conținutului oferit de site și nici pentru orice acțiune care se bazează pe acest conținut. Ziarul InfoDrumulTaberei.ro își declină orice responsabilitate privind garantarea acurateții conținutului site-ului sau a felului în care informația servește anumitor scopuri.
e). Utilizatorul site-ului este singurul responsabil atât față de terți, cât și față de Ziarul InfoDrumulTaberei.ro în legătură cu accesarea, utilizarea și exploatarea informațiilor publicate pe site.
f).  Ziarul InfoDrumulTaberei.ro nu răspunde față de utilizatori și nici față de terți pentru eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificarea ori transferarea întregului ori a unei părți din informațiile publicate pe site.
g). Încălcarea termenilor și a condițiilor din prezentul document atrage răspunderea juridică a utilizatorilor, persoane fizice sau juridice, conform legislației în vigoare.

4. PROTECȚIA DATELOR
a).  Ziarul InfoDrumulTaberei.ro prelucrează date cu caracter personal ale utilizatorilor, care se abonează la serviciile de știri sau la alertele de știri, a celor care transmit feedback-uri către Ziarul InfoDrumulTaberei.ro, precum și a celor care recomandă unor terți  articole publicate pe site.
b). Utilizatorii care s-au înregistrat pentru primirea alertelor de știri au posibilitatea de a se dezabona în momentul în care nu doresc să le mai primească.
c).  Ziarul InfoDrumulTaberei.ro ia toate măsurile de securitate pentru a asigura confidențialitatea și protecția datelor și a informațiilor cu caracter personal ale utilizatorilor, dar nu se angajează să asigure protecție 100 %.
d). Utilizatorii beneficiază de dreptul de acces la datele prelucrate, de intervenție asupra acestora, de dreptul de a se opune prelucrării și de a solicita ștergerea datelor și de celelalte drepturi prevăzute de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter persoanal și libera circulație a acestor date.
e).  Ziarul InfoDrumulTaberei.ro  nu cere utilizatorilor săi informații personale prin intermediul unei corespondențe nesolicitate de aceștia. Orice tip de corespondență care oferă sfaturi financiare sau orice mesaj nesolicitat prin care se solicită divulgarea de informații personale trebuie considerat un fals și raportat către Ziarul InfoDrumulTaberei.ro prin intermediul formularului de feedback accesibil pe site.
f). Site-ul www.InfoDrumulTaberei.ro folosește cookie-uri pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu conțin niciun fel de date personale ale utilizatorilor și nu prezintă risc în cazul în care sunt interceptate de terțe părți.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii