Virgil Popescu: "Firea face în ultima vreme declarații tipice pentru un primar care știe că va pierde alegerile"

Războiul dintre primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, și ministrul Economiei, Virgil Popescu, este în plină desfășurare pe Facebook. Ministrul i-a răspuns imediat și foarte ironic doamnei primar, după ce aceasta a spus că Facturile la întreținere sar în aer! Se pot TRIPLA, anunță Gabriela Firea.

ministrul economiei - info drumul taberei
sursa foto: Facebook/Virgil Popescu


În lipsa performanțelor administrative, doamna Firea face în ultima vreme declarații tipice pentru un primar care știe că va pierde alegerile.
Acuză de câteva zile sabotaje închipuite, crezând că bucureștenii nu văd realitatea orașului lor.
Infrastructura Termoenergetica cedează în fiecare zi NU pentru că cineva vrea s-o SABOTEZE pe doamna primar, ci pentru că tocmai doamna Firea se sabotează pe ea însăși prin faptul că în cei aproape patru ani de mandat NU A FĂCUT NIMIC.
Bucureștenii plătesc facturi pentru apă caldă și căldură și se așteaptă să primească servicii de calitate. Ministerul Economiei și Energiei, prin ELCEN, asigură servicii de calitate, însă Termoenergetica, prin primăria Capitalei, preferă să nu schimbe țevile vechi de zeci de ani, afectând chiar sănătatea bucureștenilor.
!!!Doamna Firea!!! în mandatul dumneavoastră toți consumatorii din București au devenit vulnerabili prin proasta gestionare a rețelei fostei RADET. Guvernul PNL nu va interzice, așa cum susțineți dumnevoastră, subvenționarea gigacaloriei pentru consumatorii casnici, ci îi va proteja, prin subvenții, pe consumatorii care sunt cu adevărat vulnerabili și pentru care plata unei facturi este o adevărată provocare.
!!!Doamna Firea!!! dumnevoastră, prin pierderile din rețelele fostei RADET, încărcați chiar și facturile consumatorilor vulnerabili pe care îi deplângeți, în mod ipocrit. Fiți sigură că orice minciună aruncată de dvs. în spațiul public nu va rămâne fără un răspuns din partea noastră.
În lipsa performanțelor administrative, doamna Firea face în ultima vreme declarații tipice pentru un primar care știe...
Publicată de Virgil Popescu pe Marţi, 11 februarie 2020

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii