Doar 12,90 lei, de la Bucureşti la Predeal, cu trenul! Te abonezi şi câştigi :)

Mini-vacanţele, cum sunt numite de ceva vreme weekend-urile, pot fi mai ieftine pentru bugetul nostru, dacă suntem puţin atenţi la anumite anunţuri făcute de cei care ne pot face viaţa mai uşoară (ar putea s-o facă mai des!). 

Astfel, pentru a evita aglomeraţia pe şosele, atât la dus, cât şi la întors, alegerea ideală ar fi trenul. Cu tot cu întârzierile şi înjurăturile de rigoare :). Şi asta pentru că, dacă nu ştiaţi, există câteva oferte atractive în "meniul" celor de la CFR Călători. 

"MENIU DE WEEKEND"

București – Brașov: 32,95 lei / sens / călătorie în loc de 48,60 lei cât ar fi tariful standard la tren Interregio,

București – Brașov: 16,60 lei, în loc de 25,00 lei tariful standard la tren Regio Expres,

București – Predeal: 27,04 lei, în loc de 39,50 lei la tariful standard la tren Interregio,

București – Predeal: 12,90 lei, în loc de 19,30 lei la tariful standard la tren Regio Expres,

Brașov – Miercurea Ciuc: 20,80 lei, în loc de 29,90 lei la tariful standard la tren Interregio,


Suceava – Vatra Dornei Băi hc: 23,92 lei, în loc  de 34,70 lei la tariful standard la tren Interregio.

Mai jos găsiţi comunicatul CFR Călători!CFR Călători reamintește clienților săi că pot beneficia de reduceri, în weekend, cuprinse între 15% și 56%, astfel:

Reduceri de weekend pe Valea Prahovei – între 31% şi 56%, astfel: 

De vineri până duminică inclusiv, pentru trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia – Brașov și retur.

Reducerile se aplică numai la tariful de transport integral și la tariful de copil, la vagon clasa a 2-a şi nu se cumulează cu alte discount-uri acordate.

Pentru perioada de weekend, tariful de rezervare a locului este opţional pentru toate tipurile de legitimaţii, dar la cumpărarea online acesta se achită automat.

Biletul de weekend – reduceri 15 – 35%:

Biletul de weekend este o legitimaţie de călătorie care se emite pentru o singură persoană, la acelaşi rang de tren – Regio, Interregio, la clasa 1 sau clasa a 2- a (vagon clasă sau cuşetă) – şi aceeaşi rută, pe distanţe de până la 1000 kilometri. Acest bilet nu dă dreptul la întreruperea călătoriei, iar reducerile nu se cumulează cu alte reduceri.

Nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare a locului la vagoanele de clasa 1 și a 2-a.

Pasagerii pot alege numărul de weekenduri dintr-o lună (2, 3 sau 4) și beneficiază de reduceri, astfel:

–   35% pentru 4 weekenduri;

–   25% pentru 3 weekenduri;

–   15% pentru 2 weekenduri.

Cartea VSD

Este o legitimaţie de călătorie nominală, valabilă timp de o lună pe distanţe de până la 1000 km, care dă dreptul la efectuarea, în cursul fiecărui sfârşit de săptămână (începând cu ora 00:00 a zilei de vineri şi până la ora 12:00 a zilei de luni – sosire) din perioada de valabilitate, a câte unei călătorii dus-întors pe rute la alegerea călătorului, cu plecare din aceeasi stație de plecare. Călătorul poate alege stații de destinație diferite pentru fiecare week-end în parte. Reducerile aplicate în baza cărții VSD sunt de 50% la trenurile Regio și 35% la cele InterRegio, la clasa 1 și a 2-a. 

Cartea VSD poate fi cumpărată de la orice staţie sau agenţie de voiaj CFR Călători din ţară.

Tariful tichetului de rezervare se achită integral, iar Cartea VSD nu dă dreptul la întreruperea călătoriei.

Detalii despre aceste oferte sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic intern - Oferte.

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro sau să se adreseze personalului nostru din stații.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii