AVERTISMENT de la IKEA! Un produs periculos este retras voluntar. Nu îndeplinește cerințele IKEA

IKEA îndeamnă toți clienții care au  cana de voiaj TROLIGTVIS marcată „Made in India” să nu o  mai folosească. Rapoartele de testare recente arată că produsul poate transmite substanțe chimice care depășesc limitele prescrise. Prin urmare, IKEA solicită clienților care dețin această cană de voiaj să returneze produsul în orice magazin IKEA pentru restituirea contravalorii.


produse IKEA - info drumul taberei
sursa foto: https://m2.ikea.com/


IKEA tratează siguranța produselor cu foarte multă seriozitate. Toate tipurile de produse IKEA sunt testate constant și respectă standardele și legislația aplicabile, precum și cerințele proprii ale IKEA. 

IKEA a primit recent rapoarte de testare care arată că TROLIGTVIS cana de voiaj poate transmite cantități de ftalat de Dibutil (DBP) care depășesc limitele prescrise. De foarte mulți ani, IKEA a decis să interzică utilizarea tuturor ftalaților în produsele care intră în contact cu alimentele și, prin urmare, a oprit vânzarea acestei căni în timpul anchetei. Investigația a arătat că TROLIGTVIS cană de voiaj   marcată „Made in India” poate fi afectată.

Cana de voiaj TROLIGTVIS a fost pusă  la vânzare in luna octombrie 2019. IKEA îndeamnă clienții care dețin acest produs cu marcajul „Made in India” să îl returneze în orice magazin IKEA pentru  a li se restitui suma integrală platită  pe produs. 

Nu este necesară nicio dovadă a achiziției, cum ar fi bonul fiscal.

Pentru mai multe informații, accesați www.IKEA.ro sau contactați IKEA  la 021-407.45.32.

IKEA își cere scuze pentru orice eventual inconvenient provocat de această retragere.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii