Femei atacate cu cuțitul în plină stradă

Bucureștiul devine din ce în ce mai nesigur, chiar și în timpul zilei. Două femei au ajuns, astăzi, la spital după ce au fost atacate de un bărbat înarmat cu un cuțit. Incidentul a avut loc în zona Bulevardului Tineretului, anunță Poliția Capitalei. 


Astăzi, în jurul orei 12.10, prin apel apel 112, Secția 14 Poliție a fost sesizată, că în zona B d-ului Tineretului, doua femei au fost agresate de către un necunoscut, cu un obiect tăietor, fără a avea anterior vreo discuție cu acesta.La fața locului au ajuns de urgență polițiști din cadrul secției, care l-au imobilizat pe bărbat și l-au condus la sediul subunității. Ambele femei au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.
Cele două femei nu-l cunoșteau pe atacator, care este, se pare, un cetățean străin, în vârstă de 29 de ani. Victimele sunt în stare stabilă, ele suferind răni ușoare, una în zona gâtului, cealaltă în zona urechii.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii