VIDEO/ Tâlhar prins de Poliție în București

Abia liberat din închisoare, un bărbat de 33 de ani se va întoarce, cel mai probabil după gratii. Acesta a fost prins de polițiști, luni seara, la scurt timp după ce tâlhărise o femeie, în vârstă de 52 de ani, pe o stradă din sectorul 1 al Capitalei.

Victima a sunat la 112 imediat după ce a fost agresată și amenințată de bărbatul de 33 de ani, care i-a furat geanta și, apoi, a fugit. Oamenii legii au început imediat ancheta și, în urma verificărilor efectuate în zona în care s-a întâmplat incidentul, au găsit într-un parc, pe o alee, geanta femeii. Din aceasta lipseau doar banii pe care victima îi avea la ea.

La scurt timp după aceea, polițiștii au identificat și reținut, în zona unui parc, din sectorul 2, un bărbat ale cărui semnalmente corespondeau cu cele din portretul robot făcut de victima tâlhăriei. La vederea polițiștilor, tâlharul a fugit, dar a fost imediat prins, imobilizat și dus la audieri la Secția 1 de Poliție.

Prejudiciul crest femeii de 52 de ani, prin săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, a fost recuperat integral și restituit victimei.

Urmează ca bărbatul să fie prezentat magistraților.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii