Gabriela Firea știe, deja, cine va fi noul primar al Bucureștiului?

Gabriela Firea, știe deja, se pare, cine va ocupa fotoliul de primar al Capitalei în următorul mandat. Într-un comunicat postat pe site-ul Primăriei, doamna Firea explică de ce a renunțat la vinieta antipoluare, spune și că proiectul Oxigen va continua pentru București și... spune și cine-l va continua.


primaria capitalei - info drumul taberei
sursa foto: Facebook/gabifirea
Gabriela Firea a spus, în comunicat, că răspunsurile primite la sondajul efectuat pe Facebook au convins-o să renunțe la vinieta Oxigen.

Am ascultat cu atenție toate opiniile trimise, fie că a fost vorba de susținerea acestei masuri, fie că era vorba de îngrijorările, temerile cetățenilor. Concluzia este evidentă: Vinieta antipoluare este respinsă de majoritatea cetățenilor.
Apoi, în același comunicat, se spune că viitorul primar al Capitalei nu va mai propune introducerea de taxe de poluare. 

Primarul General, Gabriela Firea, a dat asigurări că nici în mandatul următor nu va mai propune introducerea unei taxe de poluare: "Consider că este apanajul Guvernului să ia măsuri anti-poluare pentru toate marile orașe din țară, care sunt de asemenea poluate, astfel încât bucureștenii să nu se mai simtă discriminați. Este nevoie de politici naționale, de interzicerea intrării în țară a mașinilor foarte poluante.

Proiectul Oxigen pentru București continuă

Edilul Șef a explicat că proiectul Oxigen pentru București, care include o serie de măsuri clare de combatere a poluării, continuă: "În primul rând, vom aloca un buget substanțial, pentru a scoate autoturismele intens poluatoare din trafic, prin extinderea programului de eco-vouchere, pentru început de la 5.000, cât este aprobat, acum, pentru anul în curs, la 20.000 de eco-vouchere, din care proprietarii de mașini non-euro, euro 1 și 2 să-și poată achiziționa o mașină prietenoasă cu mediul – Euro 6, sau electrocasnice.


primaria capitalei - info drumul taberei

primaria capitalei - info drumul taberei

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii